afbeelding van Niels van der Schaaff
Niels van der Schaaff

Discipline: theatermaken - regisseren - speltraining - live communicatie - presentatie

'creativiteit is geen kwestie van talent, creativiteit is een keuze'.

Niels van der Schaaff (1963), naast theatermaker, regisseur en speltrainer ben ik ook dagvoorzitter, journalist en specialist in live-communicatie. Een creatieveling met een brede achtergrond in het theater én het bedrijfsleven. Mijn grootste kracht: improviseren en buiten de gebaande paden denken.

Als personal coach en trainer op het gebied van communicatie en presentatie bied ik de kandidaten en deelnemers inzicht en persoonlijke ontwikkeling met behulp van theatrale technieken. Het theater is immers bij uitstek een plaats waar alles in het teken staat van communicatie: het overbrengen van een boodschap aan een groep mensen met alle ten dienst staande middelen.

Mijn bureaus de MuizenKoning Presentatie, Communicatie & Entertainment, Huur een Hufter.nl enZakelijk Regisserenvoorzien de zakelijke markt van multidisciplinaire, eigentijdse oplossingen op het gebied van ontwikkeling, communicatie. PR en creativiteit. Moderne communicatie vraagt immers om creativiteit en eigenheid, om veelzijdig communicatie met een opvallende aanpak en een eigen gezicht.

De MuizenKoning, Huur een Hufter en Zakelijk regisseren zijn sterk in concept, krachtig in creatie, helder in advies en professioneel in uitvoering.

Categorie: 
Podiumkunst
Anders
Adres: 
Peppengouw 50
Postcode: 
1351 ND
Plaats: 
Almere
Telefoon: 
036 - 531 63 15
Mobiel: 
06 - 16 096 222